Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10
Νοεμβρίου

Ανακοίνωση του Δασαρχείου Διδυμοτείχου για την άνανδρη επίθεση σε δασοφύλακα Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δασαρχείο Διδυμοτείχου, εκφράζει την ομόφωνη συμπαράσταση όλου του προσωπικού στον 52χρονο δασοφύλακα, που πρόσφατα δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δυο λαθροϋλοτόμους κατά την διάρκεια της σύλληψης τους, στην περιοχή «Φράγμα» της Τ.Κ. Κομάρων του Δήμου Ορεστιάδας .Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, το Δασαρχείο... Διδυμοτείχου κάνει έκκληση στους πολίτες να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της Δασικής Υπηρεσίας να διαφυλάξει τον φυσικό πλούτο της χώρας και στη δικαιοσύνη να αποφανθεί με τον πιο παραδειγματικό τρόπο, ώστε να εξαλειφθούν παρόμοια φαινόμενα παραβατικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Διδυμοτείχου και οι συν αυτώ δασικοί υπάλληλοι ομόφωνα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον συνάδελφό μας ο οποίος πιστός στο καθήκον του, το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους δέχτηκε την βαρβαρότητα και την ανανδρία λαθροϋλοτόμων οι οποίοι αποτόλμησαν να χειροδικήσουν και επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν απηνώς και τη ζωή του ακόμα αντί πινακίου φακής.

Ωσαύτως δε εκφράζουμε και την ευγνωμοσύνη μας που παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε όπου κλυδωνίζονται οι ηθικές, κοινωνικές, πολιτιστικές αξίες συθέμελα, αναφύονται αναστήματα απ’ όπου όλοι εμείς αρδεύουμε τη ζωογόνο δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να φέρουμε εις πέρας το πολύπλευρο έργο μας, την ορθολογική αειφορική διαχείριση και προστασία των φυσικών πόρων της χώρας μας.

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους υγιείς φορείς του τόπου μας αλλά κυρίως στους φιλόνομους, φιλότιμους και ευήθεις πολίτες να γίνουν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα παράνομης υλοτομίας, λαθροθηρίας, καταπάτησης και υποβάθμισης εν γένει του δασικού οικοσυστήματός μας το οποίο χρωστάμε στα παιδιά μας, την δε δικαιοσύνη να αποφανθεί με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.»

dasarxeio.com - alexpolisonline.com

 

Διαβάστηκε 662 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 07:20
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh