Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του Έβρου«Η εμπιστοσύνη των Εβριτών είναι η δύναμή μας»
07
Νοεμβρίου

«Η εμπιστοσύνη των Εβριτών είναι η δύναμή μας» Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Μετά από 18 έτη συνεχούς λειτουργίας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού. «Η εμπιστοσύνη των Εβριτών είναι η δύναμή μας» τονίζει στη «ΓΝΩΜΗ» ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Νίκος Ντουμανίδης


Σκοπός για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό του Έβρου αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της, με επέκταση στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου, ιδρύθηκε το 1996, με πρωτοβουλία του τότε Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου, Το απαιτούμενο κεφάλαιο συγκεντρώθηκε με μαζικές εγγραφές από όλο το Νομό Έβρου. Με σταθερά βήματα λειτούργησαν κατά σειρά τα καταστήματα:
Αλεξανδρούπολης (Νοέμβριος 1996 )
Ορεστιάδας ( Δεκέμβριος 1997 )
Διδυμοτείχου ( Φεβρουάριος 2003 )
η Κινητή Μονάδα Σουφλίου ( Απρίλιος 2006 ) και
η Κινητή Μονάδα Φερών (Απρίλιος 2006 )
Ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού ανέρχεται σήμερα σε 29 άτομα. Μετά από 18 έτη συνεχούς λειτουργίας, η Τράπεζα Έβρου έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού, αποκτά όλο και περισσότερους συνεταίρους- πελάτες, στους οποίους προσφέρει σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα, υψηλές αποδόσεις από τα ίδια κεφάλαια καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους συναλλαγή.
Χαρακτηριστικό της εμπιστοσύνης των πολιτών του Έβρου στην Τράπεζά τους είναι το ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και συγκεκριμένα, στην περίοδο 2009-2013, ενώ στη χώρα μας και στο νομό Έβρου οι καταθέσεις μειώνονται κατά 31%, στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου αυξάνονται έστω και οριακά κατά 1%.
Σκοπός της Τράπεζας για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό του Έβρου αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της, με επέκταση στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης .
Στοιχεία από τον απολογισμό του Προέδρου της Τράπεζας κ. Νίκου Ντουμανίδη για το οικονομικό έτος 2013:
Τo 2013 τα κέρδη προ προβλέψεων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 175%. Τα τελευταία χρόνια και πριν ακόμη την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου εφαρμόζει πιστά και αυστηρά το σύστημα Διοίκησης , με επιτυχία των στόχων της σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα ρευστό οικονομικό περιβάλλον.
Ο έλεγχος της πορείας της Τράπεζας δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρησιακούς στόχους. Η ρευστότητα και η κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας αποτελούν τους βασικούς στρατηγικούς στόχους που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της και τη θωρακίζουν από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει. Οι έλεγχοι που έγιναν από την Τράπεζα Ελλάδος και την εταιρία Deloitte κατά το 2013 έδειξαν ότι η Τράπεζα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας. Σημειώνεται ότι οι σχετικοί δείκτες της Τράπεζας ξεπερνούν τα ελάχιστα όρια που θέτει η Τράπεζα της Ελλάδος.
✓Από 1/1/2014 εγκαταστάθηκε νέο μηχανογραφικό σύστημα το CSB της εταιρίας NΑTECH. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις εργασίες της Τράπεζας, παρέχει πλούσια διοικητική πληροφόρηση και δίδει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, κάτι που πολύ σύντομα θα γίνει αισθητό από τους πελάτες.
✓Δημιουργήθηκε κεντροποιημένο τμήμα καθυστερήσεων προκειμένου να αντιμετωπισθεί πιο αποτελεσματικά το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τα οποία λόγω της κρίσης έχουν διογκωθεί.
✓Η διοίκηση Συμμετέχει στις συζητήσεις για τη συγχώνευση Συνεταιριστικών Τραπεζών και εξετάζει προσεκτικά το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Παγκρήτια, Δράμας και Σερρών.
✓Μέσα στον ερχόμενο Οκτώβρη η Τράπεζα θα λειτουργήσει στο νέο ιδιόκτητο κατάστημά της επί της Λ. Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες της Διοίκησης αλλά και του Καταστήματος Αλεξανδρούπολης. Ήδη έχουν μετεγκατασταθεί σε νέα κτήρια τα Καταστήματα Σουφλίου και Διδυμοτείχου και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα μεταφερθεί και το Κατάστημα Ορεστιάδος.
ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ
2011 2012 2013 31/8/2014
Ενεργητικό 60.017 66.153 64.496 72.254
Χορηγήσεις 50.554 52.118 52.643 51.809
Καταθέσεις 45.745 53.788 52.158 55.996
Ιδια Κεφάλαια 13.497 11.298 11.445 10.557
Κέρδη προ
φόρων 15 12 23 --
Προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις 4.126 4.582 5.552 5.552
Αριθμός
μελών 5.588 5.711 5.953 6.041


Ντουμανίδης: «Η τράπεζα μας είναι ισχυρή και χρήσιμη, άντεξε στην κρίση και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία»
«Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και έχει οδηγήσει σε μεγάλη δοκιμασία τον τραπεζικό χώρο, έδειξε τις μεγάλες αντοχές αλλά και δυνατότητες της Τράπεζας μας, η οποία στάθηκε όρθια τη στιγμή που μεγάλες δυνάμεις του χώρου κλονίσθηκαν ή εξαφανίσθηκαν. Οι εναπομείνασες συστημικές τράπεζες είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες του μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεων και καταθετών. Η κάλυψη των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, ειδικά σε περιφερειακό επίπεδο, είναι ένας χώρος που δεν μπορεί να καλυφθεί από τις εναπομείνασες εμπορικές τράπεζες.
Η Τράπεζα μας στα 18 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, παρέχοντας όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες αυτές με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό. Στα χρόνια αυτά κατόρθωσε να διατηρήσει και να επαυξήσει τα βασικά της μεγέθη, χορηγήσεις και καταθέσεις, όταν στις εμπορικές τράπεζες μειώθηκε η καταθετική βάση και καταγράφηκε πιστωτική συρρίκνωση. Ιδιαίτερα η διατήρηση των καταθέσεων σε υψηλό επίπεδο ακόμη και στην κορύφωση της κρίσης το 2012, αποτελεί ισχυρή ένδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η Τράπεζα. Ο αριθμός των συνεταίρων αυξάνει συνεχώς και ήδη ξεπερνά τις έξι χιλιάδες. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεταίρους μας που παρόλα τα οικονομικά προβλήματα και τις αρνητικές ειδήσεις στο χώρο των Τραπεζών, συνεχίζουν να ενισχύουν την Τράπεζα μας, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα της και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τόπου .
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στην Τράπεζα μας, Διοίκηση και υπηρεσιακά στελέχη, εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της αποστολής μας που δεν είναι άλλη από τη στήριξη της εβρίτικης οικονομίας, της εβρίτικης μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και την ενίσχυση του εβρίτη αποταμιευτή. Η τράπεζα μας είναι ισχυρή και χρήσιμη, άντεξε στην κρίση και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία.»
ΤΡΑΠΕΖΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Έβρου απαρτίζεται από εννέα (9) μέλη, τα οποία εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας και έχουν τετραετή θητεία. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι άμισθα και προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις το καλύτερο για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Τράπεζας.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου παρέχει στους πελάτες της προϊόντα καταθέσεων με υψηλές και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται:
Καταθέσεις όψεως
Καταθέσεις Ταμιευτηρίου
Ταμιευτήριο ΝΕΩΝ ΣΥΝ 18
Καταθέσεις Προθεσμίας μηνός, τριμήνου, εξαμήνου και έτους
ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ
Στον τομέα των χορηγήσεων η Τράπεζα εξυπηρετεί όλους τους κλάδους δραστηριότητας του Νομού με κυρίαρχες τις χορηγήσεις προς νοικοκυριά ( προσωπικά – φοιτητικά- καταναλωτικά – στεγαστικά ) και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με πλήρη γκάμα προϊόντων.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΚΑΡΤΕΣ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου διαθέτει μέσω της Πανελλήνιας τράπεζας πιστωτικές κάρτες των πλέον αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών VISA και MASTERCARD με δυνατότητα αγορών και συναλλαγών σε καταστήματα και A.T.M.s στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Πανελλήνια Τράπεζα και ο Όμιλος Συνεταιριστικών Τραπεζών, δημιούργησαν την Πανελλήνια Χρεωστική Κάρτα ( Visa Electron και Maestro), η οποία διατίθεται δωρεάν και μπορεί να συνδεθεί με έναν ή περισσότερους λογαριασμούς του πελάτη για :ανάληψη και κατάθεση μετρητών (σύντομα), για μεταφορά ποσών μεταξύ λογαριασμών .και για αγορά αγαθών από Καταστήματα με απευθείας χρέωση λογαριασμού καταθέσεων.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου συνεργάζεται με τη Συνεταιρισική Ασφαλιστική ΑΕΕΓΑ και προσφέρει στους πελάτες της όλο το εύρος των ασφαλιστικών προϊόντων, με ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα και γρήγορες διαδικασίες έκδοσης συμβολαίων.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ
Η συνεταιριστική μερίδα της Τράπεζας Έβρου, αποτελεί μια σταθερή αξία και επένδυση, αφού μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στους συνεταίρους αυξανόμενες αποδόσεις με τη μορφή μερίσματος αλλά και με την αναπροσαρμογή της αξίας της.
Η μερίδα σήμερα διατίθεται στην τιμή των 85.-Ευρώ.

Μετά από 18 έτη συνεχούς λειτουργίας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού. «Η εμπιστοσύνη των Εβριτών είναι η δύναμή μας» τονίζει στη «ΓΝΩΜΗ» ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Νίκος ΝτουμανίδηςΣκοπός για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό του Έβρου αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της, με επέκταση στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου, ιδρύθηκε το 1996, με πρωτοβουλία του τότε Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου,  Το απαιτούμενο κεφάλαιο συγκεντρώθηκε   με μαζικές εγγραφές από όλο το Νομό Έβρου. Με σταθερά βήματα λειτούργησαν κατά σειρά τα καταστήματα:Αλεξανδρούπολης (Νοέμβριος 1996 ) Ορεστιάδας ( Δεκέμβριος 1997 )Διδυμοτείχου ( Φεβρουάριος 2003 )η Κινητή Μονάδα Σουφλίου ( Απρίλιος 2006 ) και η Κινητή Μονάδα Φερών (Απρίλιος 2006 )Ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού ανέρχεται σήμερα σε 29 άτομα. Μετά από 18 έτη συνεχούς λειτουργίας, η Τράπεζα Έβρου έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού, αποκτά όλο και περισσότερους συνεταίρους- πελάτες, στους οποίους προσφέρει σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα, υψηλές αποδόσεις από τα ίδια κεφάλαια καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους συναλλαγή.Χαρακτηριστικό της εμπιστοσύνης των πολιτών του Έβρου στην Τράπεζά τους είναι το ότι  καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και  συγκεκριμένα, στην περίοδο 2009-2013,   ενώ στη χώρα μας  και στο νομό Έβρου οι καταθέσεις μειώνονται κατά 31%, στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου αυξάνονται έστω και οριακά κατά 1%.Σκοπός της Τράπεζας για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό του Έβρου αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της, με επέκταση στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης .Στοιχεία από τον απολογισμό του Προέδρου της Τράπεζας κ. Νίκου Ντουμανίδη για το οικονομικό έτος 2013:Τo 2013 τα κέρδη προ προβλέψεων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 175%. Τα τελευταία χρόνια και πριν ακόμη την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου εφαρμόζει πιστά και αυστηρά το σύστημα Διοίκησης ,  με  επιτυχία των στόχων της  σε όλα  τα επίπεδα και μάλιστα  σε ένα ιδιαίτερα ρευστό οικονομικό περιβάλλον.Ο έλεγχος της πορείας της Τράπεζας δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρησιακούς στόχους.  Η ρευστότητα και η κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας αποτελούν τους βασικούς στρατηγικούς στόχους που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της και τη θωρακίζουν από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει. Οι έλεγχοι που έγιναν από την Τράπεζα Ελλάδος και την εταιρία Deloitte κατά το 2013 έδειξαν ότι η Τράπεζα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας. Σημειώνεται ότι οι σχετικοί δείκτες της Τράπεζας ξεπερνούν τα ελάχιστα όρια που θέτει η Τράπεζα της Ελλάδος. ✓Από 1/1/2014 εγκαταστάθηκε  νέο μηχανογραφικό σύστημα το CSB της εταιρίας NΑTECH. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις εργασίες της Τράπεζας, παρέχει πλούσια διοικητική πληροφόρηση και δίδει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, κάτι που πολύ σύντομα θα γίνει αισθητό από τους πελάτες. ✓Δημιουργήθηκε  κεντροποιημένο τμήμα καθυστερήσεων προκειμένου να αντιμετωπισθεί  πιο αποτελεσματικά το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τα οποία λόγω της κρίσης έχουν διογκωθεί.✓Η διοίκηση Συμμετέχει  στις συζητήσεις για τη συγχώνευση Συνεταιριστικών Τραπεζών και εξετάζει προσεκτικά το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Παγκρήτια, Δράμας και Σερρών.✓Μέσα στον ερχόμενο Οκτώβρη η Τράπεζα θα λειτουργήσει στο νέο ιδιόκτητο κατάστημά της επί της Λ. Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες της Διοίκησης αλλά και του Καταστήματος Αλεξανδρούπολης. Ήδη έχουν μετεγκατασταθεί σε νέα κτήρια τα Καταστήματα Σουφλίου και Διδυμοτείχου και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα μεταφερθεί και το Κατάστημα Ορεστιάδος.ΒΑΣΙΚΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΓΕΘΗ 2011 2012 2013 31/8/2014Ενεργητικό 60.017 66.153 64.496 72.254Χορηγήσεις 50.554 52.118 52.643 51.809Καταθέσεις 45.745 53.788 52.158 55.996Ιδια Κεφάλαια 13.497 11.298 11.445 10.557Κέρδη προ φόρων 15 12 23 --Προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις 4.126 4.582 5.552 5.552Αριθμός μελών 5.588 5.711 5.953 6.041

Ντουμανίδης: «Η τράπεζα μας είναι ισχυρή και χρήσιμη, άντεξε στην κρίση και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία» «Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια  και έχει οδηγήσει σε μεγάλη δοκιμασία τον τραπεζικό χώρο, έδειξε τις μεγάλες αντοχές αλλά και δυνατότητες  της Τράπεζας μας, η οποία στάθηκε όρθια τη στιγμή που μεγάλες δυνάμεις του χώρου κλονίσθηκαν ή εξαφανίσθηκαν. Οι εναπομείνασες συστημικές τράπεζες  είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες του μεγάλου μεγέθους  επιχειρήσεων και καταθετών. Η κάλυψη των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών,  ειδικά σε περιφερειακό επίπεδο, είναι ένας χώρος που δεν  μπορεί να καλυφθεί από τις εναπομείνασες εμπορικές τράπεζες. Η Τράπεζα μας στα 18 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, παρέχοντας όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες αυτές με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό. Στα χρόνια αυτά κατόρθωσε να διατηρήσει και να επαυξήσει τα βασικά της μεγέθη, χορηγήσεις και καταθέσεις, όταν στις εμπορικές τράπεζες μειώθηκε η καταθετική βάση και καταγράφηκε πιστωτική συρρίκνωση. Ιδιαίτερα η διατήρηση των καταθέσεων σε υψηλό επίπεδο ακόμη και στην κορύφωση της κρίσης το 2012, αποτελεί ισχυρή ένδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η Τράπεζα. Ο αριθμός των συνεταίρων αυξάνει συνεχώς και ήδη ξεπερνά τις έξι χιλιάδες. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεταίρους μας  που παρόλα τα οικονομικά προβλήματα και τις αρνητικές ειδήσεις στο χώρο των Τραπεζών, συνεχίζουν να ενισχύουν την Τράπεζα μας, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα της και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τόπου . Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στην Τράπεζα μας, Διοίκηση και υπηρεσιακά στελέχη, εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της αποστολής μας που δεν είναι άλλη από τη στήριξη της εβρίτικης οικονομίας, της εβρίτικης μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και την ενίσχυση του εβρίτη αποταμιευτή. Η τράπεζα μας είναι ισχυρή και χρήσιμη, άντεξε στην κρίση και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία.»ΤΡΑΠΕΖΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Έβρου απαρτίζεται από εννέα (9) μέλη, τα οποία εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας και έχουν τετραετή θητεία. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι άμισθα και προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις το καλύτερο για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Τράπεζας.ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου παρέχει στους πελάτες της προϊόντα καταθέσεων με υψηλές και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται:Καταθέσεις όψεωςΚαταθέσεις ΤαμιευτηρίουΤαμιευτήριο ΝΕΩΝ ΣΥΝ 18Καταθέσεις Προθεσμίας μηνός, τριμήνου, εξαμήνου και έτουςΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝΣτον τομέα των χορηγήσεων η Τράπεζα εξυπηρετεί όλους τους κλάδους δραστηριότητας του Νομού με κυρίαρχες τις χορηγήσεις προς νοικοκυριά ( προσωπικά – φοιτητικά- καταναλωτικά – στεγαστικά ) και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με πλήρη γκάμα προϊόντων.ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΚΑΡΤΕΣΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου διαθέτει μέσω της Πανελλήνιας τράπεζας πιστωτικές κάρτες των πλέον αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών VISA και MASTERCARD με δυνατότητα αγορών και συναλλαγών σε καταστήματα και A.T.M.s στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Η Πανελλήνια Τράπεζα και ο Όμιλος Συνεταιριστικών Τραπεζών,  δημιούργησαν την Πανελλήνια Χρεωστική Κάρτα ( Visa Electron και Maestro), η  οποία διατίθεται δωρεάν και μπορεί να συνδεθεί με έναν ή περισσότερους λογαριασμούς του πελάτη για  :ανάληψη   και κατάθεση μετρητών (σύντομα), για μεταφορά ποσών μεταξύ λογαριασμών .και για αγορά αγαθών από Καταστήματα με απευθείας χρέωση λογαριασμού καταθέσεων.ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου συνεργάζεται με τη Συνεταιρισική Ασφαλιστική ΑΕΕΓΑ και προσφέρει στους πελάτες της όλο το εύρος των ασφαλιστικών προϊόντων, με ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα και γρήγορες διαδικασίες έκδοσης συμβολαίων.ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑΗ συνεταιριστική μερίδα της Τράπεζας Έβρου, αποτελεί μια σταθερή αξία και επένδυση, αφού μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στους συνεταίρους αυξανόμενες αποδόσεις με τη μορφή μερίσματος αλλά και με την αναπροσαρμογή της αξίας της. Η μερίδα σήμερα διατίθεται στην τιμή των 85.-Ευρώ.

gnomionline.gr

 

Διαβάστηκε 757 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 07:32
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter