Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21
Σεπτεμβρίου

Συνταξιοδοτείται ο Α. Τέντες Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Συνταξιοδοτείται ο Α. ΤέντεςΤο πρώτο όνομα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου (αλλά και όλου του νομού), ο Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής Α.Τέντες συνταξιοδοτείται (σύμφωνα με πληροφορίες) εντός των ημερών.

Για την ακρίβεια παραιτείται (εξασφαλίζοντας δικαίωμα σύνταξης) προκειμένου να συνεχίσει να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα ασκήσει τη Χειρουργική σε μεγάλο ιδωτικό  νοσοκομείο.Ο Α.Τέντες δημιούργησε μια κλινική πρότυπο έχοντας τη τύχη να έχει δίπλα του δύο ικανότατους και εργατικότατους συνεργάτες.Στα μείον του πρέπει να του καταλογίσουμε ότι δε φρόντισε να ανανεώσει την κλινική με νέους γιατρούς,  την εγωπαθή - αλλαζονική συμπεριφορά του  που μερικές φορές έφτανε τα όρια της ασυδοσίας (ίσως και με ευθύνη της Διοίκησης).

Η Χειρουργική κλινική με την αποχώρηση του Α.Τέντε κατά πρώτο λόγο και τη μετάθεση του Στρατιωτικού γιατρού κατά δεύτερο λόγο, αποψιλώνεται από γιατρούς. Οι δύο που απομένουν είναι φύση αδύνατο να καλύψουν τόσο εφημερίες όσο και τον τεράστιο όγκο δουλειάς.

Η εξέλιξη αυτή επιδεινώνει την ήδη βεβαρυμένη κατάσταση (όσον αφορά το ιατρικό ρποσωπικό) που περιγράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

nosokomeiodidimoteicho.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1381 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 07:28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
sakkiou

Τελευταία άρθρα από τον/την sakkiou