Εκτύπωση αυτής της σελίδας
05
Ιανουαρίου

Απεργία πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Έβρου Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Απεργία πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού ΈβρουΣυνάδελφοι,εδώ και αρκετό καιρό γινόμαστε μάρτυρες της απαξίωσης του ΟΠΑΠ με κάθε τρόπο.Στην αθέτηση της συμφωνίας για αναβάθμιση του Στοιχήματος και των άλλων παιχνιδιών,στην άδικη υπαγωγή των πρακτόρων στο καθεστώς τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων ήρθε να προστεθεί

και η εφαρμογή του νέου μέτρου της φορολόγησης των κερδών  των παικτών μας από το πρώτο ευρώ,παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που είχε η ΠΟΕΠΠΠ από τους αρμόδιους φορείς για το προσωρινό "πάγωμα" του μέτρου εως την οριστική κατάργηση.
'Ολοι γνωρίζουμε τις καταστρεπτικές συνέπειες αυτού του μέτρου και τι αντίκτυπο θα έχει στη δουλειά μας. Η κυβέρνηση φορολογεί την ΕΛΠΙΔΑ του παίκτη και χτίζει το ΠΑΡΑΘΥΡΟ στην ΤΥΧΗ που ανοίγεται συμμετέχοντας στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.Οδηγεί το παικτικό κοινό στους "παράνομους" και αφορολόγητους και τα πρακτορεία μας στο κλείσιμο.Επιβουλεύονται το ΨΩΜΙ και το ΜΕΛΛΟΝ των ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ μας. Ο ΟΠΑΠ δεν χαρίζεται και ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του κλάδου μας δεν θα περάσει.
Οι πράκτορες του Ν.Έβρου μετά  από τις δύο έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 02/01/13 στην Αλεξανδρούπολη και την Πέμπτη 03/01/13 στην Ορεστιάδα αποφάσισαν ομόφωνα την:

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  στην απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΠΠΠ

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ

ΑΠΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2013 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Ο Έβρος ξεκινάει την απεργία με συμμετοχή 100%.Η άκρη της Ελλάδας αρχίζει την κινητοποίηση δυναμικά,μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη πάμε να τους δείξουμε ότι δεν αστειευόμαστε,δεν θα παραδοθούμε αμαχητί!


Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ.
praktoresonline.com

 

Διαβάστηκε 991 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 20:08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
sakkiou

Τελευταία άρθρα από τον/την sakkiou