Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΠροκήρυξη 639 ατόμων πεντάμηνης απασχόλησης στην Ορεστιάδα
26
Ιανουαρίου

Προκήρυξη 639 ατόμων πεντάμηνης απασχόλησης στην Ορεστιάδα Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Προκήρυξη 639 ατόμων πεντάμηνης απασχόλησης στην ΟρεστιάδαΣχεδόν ένα χρόνο μετά από την διακήρυξη της τότε Υπουργού Λούκας Κατσέλη από το Σουφλί για τα προγράμματα 5μηνης εργασίας που θα ξεκινούσαν πιλοτικά από την περιφέρεια ΑΜ-Θ βγήκε σήμερα (26/1/2012) η πρώτη προκήρυξη για την απασχόληση 639 ανέργων στον δήμο Ορεστιάδας.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της έναρξης του προγράμματος

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας, ως Δικαιούχος της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην περιφέρεια Α.Μ.Θ.», σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1.20196/οικ.6.4466/30-12-2011 Απόφαση Ένταξης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Προκηρύσσει – Ανακοινώνει με την ΚΟΧ 3.102/1/2012 ανακοίνωση, την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 639 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Δήμο Ορεστιάδας, σε συνεργασία με συμπράττοντες φορείς, στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013.

Κάθε ωφελούμενος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας ενός συμπράττοντα φορέα έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Η αμοιβή των ωφελουμένων, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσης, ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως κι έως 625 ευρώ μηνιαίως.

Στο πλαίσιο έναρξης υλοποίησης του προγράμματος σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 25520 22330 & 27900 ή στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας, Αγίων Θεοδώρων 89 - Ορεστιάδα.

Πηγή: Ράδιο Έβρος

 

Διαβάστηκε 2092 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 17:08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter