Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔημοσχάκης: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΈΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Β.Α.Ε.
Δημοσχάκης: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΈΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Β.Α.Ε Δημοσχάκης: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΈΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Β.Α.Ε
09
Φεβρουαρίου

Δημοσχάκης: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΈΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Β.Α.Ε.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην Κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσε (16/12/2020) στο Προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας την επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔ Α.Μ-Θ & Δημάρχου Ν.Ορεστιάδας Β.Μαυρίδη, αναφορικά με το πάγιο αίτημα της ένταξης των φυσικοθεραπευτών στην λίστα των βαρέων & ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Συγκεκριμένα, με την κατατεθείσα κοινοβουλευτική αναφορά γνωστοποιήθηκε το ως άνω αίτημα ενός κλάδου, που αποτελεί απαραίτητο κρίκο της αποθεραπείας των ασθενών ενώ παράλληλα φέρει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τρέχουσα υγειονομική κρίση.

Σύμφωνα με τον απάντηση του Υπουργείου, έχει υποβληθεί το σχετικό αίτημα, το οποίο τέθηκε υπό διερεύνηση στην Επιτροπή Κρίσεως Β.Α.Ε.

Επί του παρόντος, το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται υπό εξέταση από τις Υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου ως προς τις νομικές διαστάσεις των προτάσεων και λαμβάνοντας υπόψη παράλληλα τις δημοσιονομικές τους επιπτώσεις. (βλ. αναλυτικά εδώ : https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11490453.pdf)

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την Κοινοβουλευτική Αναφορά εδώ : https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/11468027.pdf
 

Διαβάστηκε 419 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter