Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΣε δημοπρασία η εκμίσθωση του Οικοτουριστικού Ξενώνα Τυχερού
Σε δημοπρασία η εκμίσθωση του Οικοτουριστικού Ξενώνα Τυχερού Σε δημοπρασία η εκμίσθωση του Οικοτουριστικού Ξενώνα Τυχερού
20
Αυγούστου

Σε δημοπρασία η εκμίσθωση του Οικοτουριστικού Ξενώνα Τυχερού

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο Δήμος Σουφλίου αναζητά επενδυτή που θα αναλάβει το χώρο για τα επόμενα 15 χρόνια. Στις 27 Αυγούστου προβλέπεται να διεξαχθεί στο Δήμο Σουφλίου η πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνας Οικοτουριστικού ΚέντρουΛίμνης Τυχερού». Ο Δήμος ποντάρει πολλά στο συγκεκριμένο ακίνητο, που στο παρελθόν είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.Ο επενδυτής που θα πλειοδοτήσει για το χώρο δίπλα στη λίμνη, θα τον αναλάβει για χρονικό διάστημα 15 ετών. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης για τον ξενώνα είναι 340 ευρώ (4.080 ευρώ το χρόνο). Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την 27ηΑυγούστου, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:00 έως 11:00 στην αίθουσαΔημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου, ενώπιον της αρμόδιαςεπιτροπής.

Η δημοπρασία θα επαναληφθεί εφόσον προβεί άγονη στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο ξενώνας θα λειτουργεί σαν ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένωνδιαμερισμάτων Γ’ κατηγορίας.

Η δυναμικότητα της μονάδος είναι 12 δωμάτια των δύο κλινών,τρεις σουίτες των τριών κλινών και μία σουίτα των τεσσάρων κλινών.Σύνολο 37 κλίνες.

Η μονάδα διαθέτει μπαρ για την εξυπηρέτηση των πελατών καιόλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους όπως ο νόμος ορίζει.

Η μονάδα έχει ήδη λειτουργήσει αλλά απαιτούνται συντηρήσεις καιβελτιώσεις, ώστε να αποκατασταθούν φυσιολογικές φθορές και νασυνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες της και να είναιανταγωνιστική σε σχέση και με παρόμοιες νεότερες μονάδες πουλειτουργούν πλέον στην ευρύτερη περιοχή.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν φυσικά και νομικάπρόσωπα, με τις παρακάτω προϋποθέσεις :

     Δεν οφείλουν στο Δήμο Σουφλίου κανένα χρηματικό ποσό.
     Πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακά καταλύματα,συμπεριλαμβανομένου και των ιδιοκτητών ή εργαζομένωνενοικιαζόμενων και επιπλωμένων διαμερισμάτων, ούτως ώστενα εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του δημοτικού ακινήτου, μεέγγραφη πρόταση όπου θα αναφέρονται συγκεκριμένα (μεπροϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα) οι συντηρήσεις και οιβελτιώσεις που προτίθεται να εκτελέσει, καθώς και ο τρόπος χρηματοδότησής τους.
     Είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι.
     Δεν έχουν καταδικαστεί με τελεσίδικη απόφαση για συμμετοχή σεεγκληματική οργάνωση,δωροδοκία, απάτη, νομιμοποίησηεσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
     Δεν έχουν περιέλθει σε πτώχευση ή παύση εργασιών ήεκκαθάριση ή πτωχευτικό συμβιβασμό ή έχει κατατεθεί σχετικήαίτηση για τα προαναφερόμενα σε βάρος τους.

Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να προβεί στις απαραίτητες εργασίεςούτως ώστε ο ξενώνας να επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση.

Συγκεκριμένα δεσμεύεται μεταξύ άλλων ότι α) θα τοποθετήσει καινούργιοκλιματιστικό μηχάνημα σε κάθε δωμάτιο καθώς και στους κοινόχρηστουςχώρους β) θα αποκαταστήσει φθορές στα επιχρίσματα γ) θαελαιοχρωματίσει το σύνολο του κτίσματος δ) θα εξοπλίσει αυτό με τοσύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του ξενώνα(ενδεικτικά αναφέρονται, εξοπλισμός κουζίνας, εξοπλισμός δωματίων,εξοπλισμός κοινόχρηστων χώρων).

Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να φροντίσει άμεσα τον περιβάλλονταχώρο περιμετρικά του κτίσματος και να αποκαταστήσει βλάβες στις κατασκευές που υφίστανται επ’ αυτού. Επιπρόσθετα υποχρεούται νακαθαρίσει, καλλωπίσει και γενικότερα τον περιβάλλοντα χώρο με σκοπότην χρήση αυτού από τους ένοικους του ξενώνα.

Ο μισθωτής θα είναι υποχρεωμένος να έχει μονίμως σε ελεύθερη χρήσητον ενιαίο χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου ο οποίος θαχρησιμοποιείται και ως χώρος αναψυχής των ενοίκων ( καφετέρια κλπ).

Ο ενδιαφερόμενος που θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό, οφείλει νακαταθέσει στην Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου Σουφλίου, τα παρακάτωδικαιολογητικά:

      Έντυπη αίτηση συμμετοχής και προσφοράς στο διαγωνισμό
      Βεβαίωση Δημοτικής Ενημερότητας μη οφειλής στο ΔήμοΣουφλίου.
     Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας έναντι του ελληνικούδημοσίου της επιχείρησης για χρέη στο δημόσιο, τελευταίων δύο (2) μηνών.
     Βεβαίωση εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών της επιχείρησης(ΙΚΑ) για χρέη προς το δημόσιο τελευταίων δύο (2) μηνών.
     Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης του τελευταίου τριμήνου,από το οποίο θα προκύπτει ότι ο διαγωνιζόμενος δεν έχεικαταδικαστεί για αδίκημα κλοπής, δόλιας χρεοκοπίας, υπεξαιρέσεως,απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, λαθρεμπορίας, εμπορίαςναρκωτικών, εγκλήματα κατά των ηθών και για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού νομίσματος με αμετάκλητη δικαστικήαπόφαση.
     Πιστοποιητικό της εισαγγελίας από το οποίο προκύπτει ότι δενδιώκεται για τα της προηγούμενης παραγράφου
     Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με την οποία αποδέχεται όλους τους όρους της αναλυτικής διακήρυξης του διαγωνισμού.
     Απαραίτητα δικαιολογητικά για προϋπηρεσία στον ξενοδοχειακότομέα με οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο (έναρξη εφορίας,ασφαλιστικά ένσημα κλπ).
     Αναλυτική πρόταση για τις συντηρήσεις και τις βελτιώσεις πουσκοπεύει να εκτελέσει στη μονάδα, προϋπολογισμό χρονοδιάγραμμακαι πρόταση χρηματοδότησης.
     Υπεύθυνη δήλωση ότι έχει πλήρη γνώση της κατάστασης του κτιρίουκαι των εγκαταστάσεών του και δεν διατηρεί καμία επιφύλαξη γιααυτή.

 

.gnomionline.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter