Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνάντηση του περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιου με τους δημάρχους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.-2.960.000€ στον βόρειο Έβρος Συνάντηση του περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιου με τους δημάρχους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.-2.960.000€ στον βόρειο Έβρος
08
Μαΐου

Συνάντηση του περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μέτιου με τους δημάρχους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.-2.960.000€ στον βόρειο Έβρος.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιος, πραγματοποίησε συνάντηση με τους δημάρχους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, κ. Χατζηγιάννογλου και κ. Μαυρίδη αντίστοιχα. Θέμα συζήτησης ήταν η στήριξη του βόρειου Έβρου με το ποσό των 2.900.000€ μέσω του προγράμματος LEADER.

Όπως τόνισε ο κ. Μέτιος τα χρήματα αφορούν τις αγροτικές περιοχές του βορείου Έβρου και όχι τα πολεοδομικά συγκροτήματα.  Δηλαδή πεζοδρόμια, πάρκα, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις, έργα υποδομών εκπαίδευσης, όπως ή αίθουσα διδασκαλίας του δημοτικού σχολείου των Ριζίων, έργα δράσεων για τον τουρισμό άλλα και έργα στήριξης συλλόγων.

Ο κ. Μέτιος, αναφέρθηκε επίσης στις κρίσεις που αντιμετώπισε ο Έβρος, με το μεταναστευτικό αλλά και με τον κορονοΐό . Όπως τόνισε, οι κάτοικοι του βορείου Έβρου και στις δύο περιπτώσεις έδειξαν θάρρος και υπευθυνότητα και χρέος της πολιτείας είναι να στηρίξει τον β βόρειο Έβρο με κάθε τρόπο.

 

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

 

 

Διαβάστηκε 728 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 12:26
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net