Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔημοσχάκης:Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Β. Έβρο λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών!! Αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό – Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς
Δημοσχάκης:Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Β. Έβρο λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών!! Αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό – Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς Δημοσχάκης:Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Β. Έβρο λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών!! Αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό – Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς
09
Απριλίου

Δημοσχάκης:Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Β. Έβρο λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών!! Αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό – Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό.

Οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές έχουν δημιουργήσει σοβαρές ελλείψεις τόσο σε θέματα αστυνόμευσης όσο και φύλαξης των συνόρων.
Μάλιστα, λόγω της μη επαρκούς αστυνόμευσης έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στον Β. Έβρο, ενώ πολλές φορές οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι στα σπίτια τους και στις αποθήκες τους με ταυτισμένους μετανάστες.
Όπως υπογραμμίζει η Ένωση ένα ολόκληρο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης απορροφάται για τις ανάγκες φύλαξης, διαχείρισης και ταυτοποίησης μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου (ΚΥΤ).
Γι’ αυτό το λόγο ζητάει η Ένωση από το αρμόδιο Υπουργείο, μεταξύ άλλων, την κάλυψη των 60 κενών οργανικών θέσεων κατά τις έκτακτες μεταθέσεις, την αύξηση των αποσπασμένων χωρίς δαπάνες για το δημόσιο και την αύξηση του αριθμού των αποσπασμένων Αστυνομικών με δαπάνες δημοσίου.
Διαβάστε την επιστολή στο παρακάτω link http://seayorestiadas.blogspot.com/2019/04/blog-post.html

Αναλυτικά η Αναφορά
Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας για την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό, από τη στιγμή που έχουν αυξηθεί οι μεταναστευτικές ροές και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις τόσο σε θέματα αστυνόμευσης όσο και φύλαξης των συνόρων.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή λόγω της μη επαρκούς αστυνόμευσης έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στον Β. Έβρο, ενώ πολλές φορές οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι στα σπίτια τους και στις αποθήκες τους με ταυτισμένους μετανάστες.
Όπως υπογραμμίζει η Ένωση ένα ολόκληρο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης απορροφάται για τις ανάγκες φύλαξης, διαχείρισης και ταυτοποίησης μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου (ΚΥΤ).
Το αποτέλεσμα είναι να μην επαρκούν οι δυνάμεις για την αστυνόμευση και τη φύλαξη των συνόρων.
Γι’ αυτό το λόγο ζητάει η Ένωση από το αρμόδιο Υπουργείο, μεταξύ άλλων, την κάλυψη των 60 κενών οργανικών θέσεων κατά τις έκτακτες μεταθέσεις, την αύξηση των αποσπασμένων χωρίς δαπάνες για το δημόσιο, την αύξηση του αριθμού των αποσπασμένων Αστυνομικών με δαπάνες δημοσίου.

Διαβάστηκε 766 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter