Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο του δήμου Διδυμοτείχου, αποχιονισμός και μεταφορά ασθενών Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο του δήμου Διδυμοτείχου, αποχιονισμός και μεταφορά ασθενών
05
Ιανουαρίου

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο του δήμου Διδυμοτείχου, αποχιονισμός και μεταφορά ασθενών

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο χιονιάς χτύπησε τον Έβρο με ιδιαίτερη σφοδρότητα και ήταν αρκετό το χιόνι που έπεσε τόσο στο Διδυμότειχο όσο  και στα χωριά του δήμου.

Το οδικό δίκτυο προς τα χωριά μέχρι αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται, έστω με δυσκολίες η με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Το didymoteicho.net επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδη ο οποίος μας ενημέρωση για την κατάσταση που αντιμετώπισε ο δήμος με την χιονόπτωση. Συγκεκριμένα ο δήμος με τα μηχανήματα της τεχνικής υπηρεσίας αλλά και με πάνω από δέκα ενοικιαζόμενα μηχανήματα, προσπάθησε και κράτησε ανοιχτό μέχρι αυτήν την στιγμή το κύριο οδικό δίκτυο μέσα στην πόλη αλλά και προς τα χωριά. Σε πέντε περιπτώσεις μάλιστα κλήθηκαν τα συνεργεία να επέμβουν για αποχιονισμό για να πραγματοποιηθεί μεταφορά ασθενών από και προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, κυρίως νεφροπαθών, από τα χωριά Ψαθάδες, Ρήγιο, Καρωτή, Ασβεστάδες, αλά και απο την πόλη του Διδυμοτείχου.


Θα πρέπει να πούμε ότι τα συνεργεία μέχρι στιγμής προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο αλλά σε λίγη ώρα θα σταματήσουν, καθότι συμπλήρωσαν οι οδηγοί τις προβλεπόμενες ώρες εργασίας από τον νόμο και θα συνεχίσουν τον αποχιονισμό αύριο.

Διαβάστηκε 1142 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 20:32
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net