Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αθλητές θα ξεκινήσουν από την Ορεστιάδα και θα φτάσουν στην Κρήτη για καλό σκοπό! Αθλητές θα ξεκινήσουν από την Ορεστιάδα και θα φτάσουν στην Κρήτη για καλό σκοπό!
27
Δεκεμβρίου

Αθλητές θα ξεκινήσουν από την Ορεστιάδα και θα φτάσουν στην Κρήτη για καλό σκοπό!

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς και ο υπερμαραθωνοδρόμος Λευτέρης Παρασκευάς θα ξεκινήσουν από την Ορεστιάδα την 1η Απριλίου και θα φτάσουν μέχρι την Κρήτη καλύπτοντας 42 χιλιόμετρα καθημερινά.

Αφετηρία τους θα είναι η Ορεστιάδα και προορισμός τους ο Φάρος Αλεξανδρούπολης, όπου αφού κάνουν μια στάση θα συνεχίσουν με τελικό προορισμό την Κρήτη!

Σκοπός του εγχειρήματος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και διαμόρφωση ενός VAN σε κινητό μαγειρείο το οποίο θα συνεισφέρει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και μία φορά την εβδομάδα θα προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες το «Δείπνο Αγάπης».

Οι δυο αθλητές βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και έλαβαν διαβεβαίωση στήριξης της προσπάθειας, από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Ιωάννη Βαταμίδη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και στην οποία συμμετείχε και ο παραολυμπιονίκης Δημήτρης Καρυπίδης, όπου παρουσιάστηκε το «Love Van».

Το όλο εγχείρημα θα κινηματογραφηθεί και το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αλεξανδρούπολη στα μέσα Σεπτέμβρη με τα έσοδα της προβολής να δίνονται σε σωματεία που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

#thelovevan
Info facebook page: @thelovevan

alexpoli.gr

Διαβάστηκε 405 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 09:06
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net