Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Του μαθητές του Ασπρονερίου -Μεταξάδων και Κυπρίνου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός Του μαθητές του Ασπρονερίου -Μεταξάδων και Κυπρίνου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός
22
Δεκεμβρίου

Του μαθητές του Ασπρονερίου -Μεταξάδων και Κυπρίνου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Τους μικρούς μαθητές απομακρυσμένων σχολικών μονάδων της παραμεθορίου επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, εν όψει των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου, προκειμένου να διανείμει στους μεν μαθητές των Νηπιαγωγείων παιχνίδια στους δε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων σχολικά είδη.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε. τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Ασπρονερίου, Μεταξάδων και Κυπρίνου, την Πέμπτη 20 του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων, όπου παρακολούθησε και την Χριστουγεννιάτικη σχολική εκδήλωση, και την επόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ε.ε. τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Βύσσας και Ριζίων.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τόσο με το διδακτικό προσωπικό και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και με τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους και να τους εκφράσει τις θερμότερες ευχές του για τις γιορτές και την ελπίδα ότι οι επόμενες γενιές θα πρέπει να ζήσουν σε ένα κόσμο ειρηνικό και φωτεινό, που θα φωτίζει όλο τον κόσμο.

Επίσης το απόγευμα της Πέμπτης, 20ης του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, που με πολλή επιτυχία οι μικροί μαθητές μέσα από τα ποιήματα, τα τραγούδια και τα θεατρικά απέδωσαν το νόημα της μεγάλης εορτής.

 

 

 

Διαβάστηκε 1166 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net