Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔημοσχάκης:Σε αφανισμό ωθούνται οι βενζινοπώλες του Β.Έβρου! Στα προβλήματά τους προστίθενται νέες γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις!!
Δημοσχάκης:Σε αφανισμό ωθούνται οι βενιζοπώλες του Β.Έβρου! Στα προβλήματά τους προστίθενται νέες γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις!! Δημοσχάκης:Σε αφανισμό ωθούνται οι βενιζοπώλες του Β.Έβρου! Στα προβλήματά τους προστίθενται νέες γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις!!
07
Δεκεμβρίου

Δημοσχάκης:Σε αφανισμό ωθούνται οι βενζινοπώλες του Β.Έβρου! Στα προβλήματά τους προστίθενται νέες γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις!!

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, επισυνάπτοντας επιστολή της Ένωσης Βενζινοπωλών Βορείου Έβρου σχετικά με την νέα γραφειοκρατική επιβάρυνση που του επιβάλλεται με την ΠΟΛ1208/2018.


Συγκεκριμένα με την Αναφορά μεταφέρεται η διαμαρτυρία των βενζινοπωλών του Βορείου Έβρου σχετικά με την νέα διαδικασία ηλεκτρονικής αποστολής των παραστατικών πωλήσεων που εκδίδονται από Φ.Η.Μ. (Φορολογικούς Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς) που διατηρούν στα πρατήρια τους, σε βάση δεδομένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Οι επαγγελματίες προβλέπουν ότι η καινούρια διαδικασία θα σημάνει συνεχείς μεταβολές οι οποίες θα εκλαμβάνονται ως παραβάσεις, ενώ παράλληλα ζητούν διάλογο προκειμένου να συζητηθούν τα τεράστια προβλήματα παραβατικότητας κι ελέγχου της αγοράς καυσίμου.
 
Ακολουθεί η αναφορά:

 
Προς:   Υπουργείο Οικονομικών
ΘΕΜΑ: Ένωση Βενζινοπωλών Βορείου Έβρου: Αίτημα ανάκλησης της ΠΟΛ1208/2018 και διάλογου για τα προβλήματα του κλάδου!
Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει στο προεδρείο της βουλής την συνημμένη επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Βενζινοπωλών Βορείου Έβρου σχετικά με το αίτημα για ανάκληση της ΠΟΛ1208/2018 και διάλογο για τον έλεγχο της αγοράς καυσίμων.
Συγκεκριμένα οι βενζινοπώλες του Βορείου Έβρου διαμαρτύρονται για την νέα γραφειοκρατική επιβάρυνση που επιφορτίζονται εξαιτίας της προαναφερόμενης ΠΟΛ1208, βάσει της οποίας θα πρέπει να πραγματοποιούν ηλεκτρονική αποστολή των παραστατικών πωλήσεων που εκδίδονται από Φ.Η.Μ. (Φορολογικούς Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς) που διατηρούν στα πρατήριά τους, σε βάση δεδομένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Οι βενζινοπώλες του Βορείου Έβρου υπογραμμίζουν ότι η νέα γραφειοκρατική διαδικασία θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στα πρατήρια καθώς θα προκαλούνται συνεχώς μεταβολές που θα εκλαμβάνονται λανθασμένα ως παραβάσεις.
Τέλος οι επαγγελματίες αιτούνται από τον αρμόδιο υπουργό να δεχτεί αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος προκειμένου να συζητηθούν τα τεράστια προβλήματα παραβατικότητας κι ελέγχου της αγοράς καυσίμων.

Διαβάστηκε 1071 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter