Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα
11
Ιουλίου

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει τη παιδική παράσταση του καλοκαιριού "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.
Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις "Πινόκιο" και "Κοκκινοσκουφίτσα" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι, σε πραγματική θεατρική απόδοση, το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια».

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

• Πέμπτη 12 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, στο ανοιχτό θέατρο Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη, ώρα 21:00.

• Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Ορεστιάδα, στο θερινό θέατρο, ώρα 21:00.

Λίγα λόγια για το έργο…

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Ο λύκος ξέρει ν αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως από τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι από τα μαύρα του πόδια. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί... τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Εισιτήρια: Προπώληση 8 € - Ταμείο 10 €.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΒΑΤΑΜΙΔΗ, Αλεξανδρούπολη - Βιβλιοπωλείο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, Ορεστιάδα.

alexpolisonline.com

Διαβάστηκε 650 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net