Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του Έβρου30 MAIOY 2018 «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
30 MAIOY 2018 «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ 30 MAIOY 2018 «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
29
Μαΐου

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου συμμετέχει στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» με την Απεργία, που προκήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στις 30 Μαΐου 2018 και πραγματοποιεί απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου στις 11:00 π.μ.

Καλούμε τα Σωματεία Μέλη μας, τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές που εδώ και οχτώ χρόνια έχουν βυθίσει τη χώρα σε ένα παρατεταμένο οικονομικό και κοινωνικό τέλμα.
Ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση να αφήσει από το χέρι τους δανειστές , να φανεί συνεπής απέναντι στον ελληνικό λαό και να πάψει να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις απαιτήσεις της τρόικας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση.
Αγωνιζόμαστε και Διεκδικούμε, δυναμικά: 
•    Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.
•    Κοινωνικό Κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.
•    Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.
•    Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.
•    Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.
•    Δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του.  Εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών, διαρθρωτικών και γραφειοκρατικών εμποδίων.
•    Αξιοπρεπείς συντάξεις και – αυτονοήτως – πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.
•     Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης, με παροχή φορολογικών κινήτρων συνδεδεμένων με την υγιή ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
•    Πολιτικές αγοράς εργασίας που δεν θα αναπαράγουν την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
•     Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.
•    Πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. που επιτάσσουν την επαναφορά της μισθολογικής δαπάνης στα ειδικά μισθολόγια στα επίπεδα του  Αυγούστου του 2012.
•    Την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου.


Για το Δ.Σ.
Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου
 Ο Πρόεδρος             Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                 Βίτσα Κωνσταντίνα

Διαβάστηκε 2057 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter