Οι δυο νεαροί δρούσαν μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως το Νοέμβριο και, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, στο διάστημα αυτό διέρρηξαν ένδεκα σπίτια στην πόλη της Κομοτηνής από τα οποία άρπαξαν 370 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, πέντε laptop, τέσσερις ηλεκτρονικές και τέσσερις ηλεκτρικές συσκευές, ένα ρολόι, είδη ρουχισμού, παπούτσια και ένα ποδήλατο.
Ακόμη, είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα, ένα ψιλικατζίδικο από το οποίο έκλεψαν πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, ένα τροφίμων από το οποίο άρπαξαν διάφορα είδη διατροφής και ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ από το οποίο «σήκωσαν» δεκάδες στιγμιαία λαχεία τύπου «Σκρατς»! Στις 7 Νοεμβρίου, είχαν κλέψει από την Αλεξανδρούπολη και μία μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, όπως και μια ξεχωριστή δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του 15χρονου.
protothema.gr