Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Σεπτεμβρίου

Επίσκεψη Γ. Καΐσα σε δομές υγείας του Έβρου Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Την πλήρη εφαρμογή των νόμων και υπουργικών αποφάσεων που αφορούν στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση ανασφάλιστων, απόρων και συνταξιούχων που δεν λαμβάνουν πλέον το ΕΚΑΣ, από δομές υγείας στον Έβρο, διαπίστωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καϊσας.

Ο ίδιος επισκέφθηκε για το σκοπό αυτό, το Περιφερειακό Ιατρείο Φερών, τα Κέντρα Υγείας Σουφλίου και Ν. Ορεστιάδας, όπως και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στη Ν. Ορεστιάδα και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, η εικόνα που αποκόμισε ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. «Σκοπός μου ήταν η διακρίβωση ότι οι νόμοι που ψηφίζονται φτάνουν στον πολίτη», σημείωσε ο κ. Καϊσας, συμπληρώνοντας ότι παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν όπως η καθυστέρηση καταβολής των υπερωριών τους.
Αναφερόμενος στην υποστελέχωση και υπολειτουργία του εργαστηριακού τομέα, είπε πως πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα ενώ σε ότι αφορά σε φάρμακα πρώτης ανάγκης, υπογράμμισε ότι υπάρχει επάρκεια. Σχετικά με ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό, ανέφερε πως άμεσα θα προβεί σε ενέργειες, προωθώντας τα ζητήματα αυτά τόσο στο αρμόδιο υπουργείο όσο και στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου
Φωτογραφία:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

 

Διαβάστηκε 1078 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 17:37
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh