Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17
Σεπτεμβρίου

Aλεξανδρούπολη: Συγχαίρουν τους παραολυμπιονίκες του Έβρου Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Τον αθλητή κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μ. Πεταλούδα Ανδρών S9 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016,συγχαίρει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.


«Η θέληση και η δύναμη ψυχής του Δημοσθένη απέδειξαν σε όλους μας ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το ήθος, ο χαρακτήρας, το πάθος και επιμονή του Δημοσθένη ας αποτελέσουν πρότυπο για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους, γιατί όταν υπάρχουν νέοι που έχουν το ψυχικό σθένος του Δημοσθένη, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη κοινωνία,» σημειώνει στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο κ.Λαμπάκης.

Ο κ. Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά και τον αθλητή κολύμβησης Δημήτρη Καρυπίδη για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 50 μ. Ύπτιο Ανδρών S1 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

«Η στάση ζωής και η δύναμη ψυχής του Δημήτρη ας αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους, αφού μας αποδεικνύουν ότι η επιμονή και η ισχυρή θέληση είναι ικανές να κάνουν πράξη τα όνειρά μας,» σημειώνει.

«Η αναπηρία είναι δικάιωμα στη ζωή και δεν φυλακίζεται. Οι συνάνθρωποι μας με αναπηρία δικαιούται να περπατούν στη γη χωρίς προσποιητούς χάρτες .«Δρω» σημαίνει «υπάρχω».

Με αυτές τις σκέψεις εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους δυο παραολυμπιονίκες του Έβρου, τον χρυσό Δημοσθένη Μιχαλετζάκη και τον 5ο Δημήτρη Καρυπίδη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.κ Άνθιμος

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου
ert.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 839 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 09:17
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh