Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔιδυμότειχο: Νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και ΔΕΥΑΔ για την «Βελτίωση ύδρευσης πόλης...
04
Μαΐου

Διδυμότειχο: Νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και ΔΕΥΑΔ για την «Βελτίωση ύδρευσης πόλης... Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Διδυμότειχο: Νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και ΔΕΥΑΔ για την «Βελτίωση ύδρευσης πόλης ∆ιδυµοτείχου και οικισμών, προϋπολογισμού 1,6 εκ ευρώΤη σύναψη νέας προγραµµατικής σύμβασης, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, µεταξύ δήμου ∆ιδυµοτείχου και της ∆ηµοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης ∆ιδυµοτείχου (∆.Ε.Υ.Α.∆.) για την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου «Βελτίωση ύδρευσης πόλης ∆ιδυµοτείχου και οικισμών» στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2014 – 2020, την εκτέλεση του σε περίπτωση επιλογής του και επίσης τη συνδρομή στη ∆.Ε.Υ.Α.∆. για τις διαδικασίες χρηματοδότησης και πληρωμής του.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.565.000 ευρώ ενώ η συγκεκριμένη πράξη αφορά στην κατασκευή νέου σύγχρονου αντλιοστασίου 165 τ.μ., παρακείµενου στο υπάρχον, έτσι ώστε να µη διακοπεί η υδροδότηση της πόλης κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου. Επίσης προβλέπονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ορθή εγκατάσταση του πάσης φύσεως ηλεκτροµηχανολογικού εξοπλισµού, αντικατάσταση του εξοπλισµού της Γ5 γεώτρησης, λόγω αλλαγής των υδραυλικών δεδοµένων λειτουργίας της µε την αντίστοιχη υποβρύχια αντλία, αποσύνδεση των προσαγωγών από τις υφιστάµενες γεωτρήσεις Γ2, Γ3, Γ4 και Γ5 από το υπό κατάργηση παλαιό αντλιοστάσιο µεταφοράς και σύνδεση στο νέο αντλιοστάσιο και τέλος, αντικατάσταση τµήµατος περίπου 715 m, του διπλού καταθλιπτικού προσαγωγού που συνδέει το αντλιοστάσιο Βάλτου µε την κεντρική δεξαµενή Παταγής.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

 

Διαβάστηκε 713 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 13:37
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter