Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
didymoteicho.net

didymoteicho.net

14
Ιουλίου

Νέος επόπτης-συντονιστής του αυτοτελούς γραφείου πολιτικής προστασίας του δήμου Διδυμοτείχου αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μεταξάδων ,Αδαμάκης Πασχάλης, σε αντικατάσταση του  Σκίνδρη θεόδωρου. Η απόφαση λήφθηκε  κατόπιν παραίτησης του κ. Σκίνδρη.

13
Ιουλίου
Σε δύο εβδομάδες περίπου θα είναι διαθέσιμος προς χρήση ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ορεστιάδα, ο οποίος τοποθετήθηκε επί της οδού Ορέστου, στο ύψος της αφετηρίας του δρόμου που οδηγεί προς τον σιδηροδρομικό σταθμό. Ο σταθμός ανήκει σε δίκτυο που επεκτείνεται σταδιακά σε όλη τη χώρα, από εταιρεία προϊόντων και υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
13
Ιουλίου

Νέος εκπρόσωπος στην συντονιστική επιτροπή κρίσεων για  την  διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αρκούδων- ανθρώπου, του δήμου Διδυμοτείχου, αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Μπιλιακάκης Παρασκευάς. Την θέση κατείχε ο κ. Σκίνδρης Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Νέο Ξεκίνημα.

13
Ιουλίου

 

Ο δήμος Διδυμοτείχου, θα διαθέσει πάνω από 32.000€ για μερικά από τα οχήματα του δήμου.Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται η αγορά ανταλλακτικών, τα εργατικά αλλά και η αγορά ελαστικών για τις ανάγκες των οχημάτων.

13
Ιουλίου

Με επιστολή της προς το didymoteicho.net, η κα. Μυρτώ Δεμίρη, περιγράφει με μελανά σημεία την δυσκολία που έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων ανά την Ελλάδα, από τις συνέπειες στην λειτουργία τους λόγο του κορονΐού.

13
Ιουλίου

 

Όλοι αναγνωρίζουν πλέον ότι η κατάσταση αβεβαιότητας και τα προβλήματα λειτουργίας της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, κρατούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτά που απαξιώνουν την υπόστασή της, καθόσον διαιωνίζουν και επιτείνουν το αίσθημα της ανασφάλειας των φοιτητών και των γονέων τους όπως και το αίσθημα της αδικίας των κατοίκων της περιοχής Διδυμοτείχου σε αντίθεση με τις άλλες 4 πόλεις της Θράκης που απολαμβάνουν τα προνόμια μιας πόλης έδρας του ΔΠΘ χωρίς προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια.

13
Ιουλίου

Την ώρα που οι γείτονές μας αυθαίρετα και προκλητικά μετατρέπουν σε τζαμί το αιώνιο σύμβολο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, την Αγία Σοφία, οι ακρίτες του Έβρου απαντούν με τα εγκαίνια ενός ταπεινού Παρεκκλησίου, δίπλα στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα, εκεί που συναντάται η Ανατολή με τη Δύση, αφιερωμένο στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, που προφητικά μίλησε για την Αγιά-Σοφιά και όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν…

13
Ιουλίου

 Δύο σημαντικές προβλέψεις για την περιοχή μας, περιλαμβάνει τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών, στο Σχέδιο Νόμου που τίθεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής αυτή την εβδομάδα.

13
Ιουλίου

 

Κύριοι, για την σύσκεψη της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου προτείνει να οριστεί μια ανοιχτή , ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων της πόλης μας, με θέμα την ενημέρωσή μας από την Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α) για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν έρθει στην δημοσιότητα σχετικά με την αξιοποίηση του λιμανιού μας, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα και ενημέρωση γι αυτή την ¨αξιοποίηση¨ (πώληση).

13
Ιουλίου

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μετά από τον δεκαετή αγώνα που δώσαμε για την επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε από το δεύτερο εξάμηνο του έτους 2010 με την καταβολή της επιδότησης του εργοδοτικού κόστους στις επιχειρήσεις των παραμεθορίων περιοχών, αισθανόμαστε ικανοποίηση και δικαίωση για την αποδοχή των προτάσεών μας.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter