Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06
Σεπτεμβρίου

Εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο δήμο Ξάνθης Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

 Εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο δήμο ΞάνθηςΗ κα Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Ξάνθης προσκάλεσε και φιλοξενεί την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στις γιορτές της Παλιάς Πόλης με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πολιτών και επισκεπτών.

Η κα Ράπτη συνοδευόμενη από εθελοντές της καμπάνιας, βρέθηκε στην Ξάνθη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, πρώτη ημέρα των γιορτών της Παλιάς Πόλης, διανέμοντας από υπαίθριο περίπτερο το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο τύπωσε ο Δήμος της Ξάνθης, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά στην προώθηση της καμπάνιας.

Η πρωτοβουλία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» θα παραμείνει στην Ξάνθη σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Παλιάς Πόλης (μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2013) φιλοξενούμενη της δημοτικής αρχής, προκειμένου το υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης να φτάσει στους χιλιάδες επισκέπτες με σκοπό τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η κριτική επιτροπή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca με έδρα τη Ρώμη τίμησε την πόλη της Ξάνθης για τη διάδοση του πολιτισμού, της κουλτούρας και του εθελοντισμού των κατοίκων της. Τα εν λόγω βραβεία υποστηρίζονται από αξιωματούχους του Βατικανού, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους σημαντικούς φορείς.
Tromaktiko

 

Διαβάστηκε 602 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 17:08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
sakkiou

Τελευταία άρθρα από τον/την sakkiou