Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Δεκεμβρίου

Προς… “ακύρωση” τα διόδια της Μέστης

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

Η επικείμενη συνάντηση των Βουλευτών του Έβρου, με τον κ. Πιτσιόρλα, ελπίζουμε να έχει θετικά αποτελέσματαΗ ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Ο λόγος για τον Σταθμό Διοδίων στην Μέστη Έβρου, που η κατασκευή τους, όπως έχει γράψει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, έχει ήδη δημοπρατηθεί.

Όμως αναπτέρωση των ελπίδων μας, έχουμε μετά την δήλωση της Βουλευτού Έβρου, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Maximum FM) ότι τα διόδια της Μέστης δεν θα προχωρήσουν.

Η κ. Γκαρά δήλωσε ότι οι βουλευτές του Έβρου έχουν πάρει διαβεβαίωση πως δεν θα προχωρήσουν τα διόδια της Μέστης.

“Ο διαγωνισμός μπορεί να έγινε, υπήρχε ανάδοχη εταιρεία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί και θα πάρει το έργο.

Ήδη ο κύριος Πιτσιόρλας όταν είχε έρθει συνοδεύοντας τον κ. Τσίπρα στον Έβρο, είχε μιλήσει και σε εμάς και στον Δήμαρχο κ. Ευαγ. Λαμπάκη και μας είχε πει ότι ολοκληρώνονται οι μελέτες για να προχωρήσουμε σε αναλογικά διόδια.

Μάλιστα έχουμε μέσα στη βδομάδα οι βουλευτές και πάλι συνάντηση με τον κ. Πιτσιόρλα στην Αθήνα για να δούμε πως θα προχωρήσουμε και σε αυτό το θέμα, ωστόσο έχουμε τη διαβεβαίωση ότι δε θα προχωρήσουμε σε τοπικά διόδια και μάλιστα με αυτό το διαγωνισμό όπως έχει γίνει, δεν είναι δεσμευτική αυτή η διαδικασία.

Αυτή τη διαβεβαίωση έχουμε από τον κ. Πιτσιόρλα ότι δε θα προχωρήσουν.

Δεν εφησυχάζουμε θα το θέσουμε το θέμα και μεθαύριο” δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής.

Ας ελπίσουμε το θέμα θα ξεκαθαρίσει στην προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα, των Βουλευτών του Έβρου, με τον κ. Πιτσιόρλα.

Μακάρι να γλυτώσουμε από χαράτσι διοδίων της Μέστης, που αποκόπτουν ουσιαστικά την υφιστάμενη επικοινωνία της Ροδόπης με τον ακριτικό νομό μας.

elthraki.gr

Διαβάστηκε 1845 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 07:40
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh