Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα της ΘράκηςΣύσκεψη στην ΠΑΜΘ για την Υγεία στη Θράκη. Τι αποφασίστηκε
16
Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη στην ΠΑΜΘ για την Υγεία στη Θράκη. Τι αποφασίστηκε Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

Παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γεώργιου Παυλίδη  και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης κ. Στρατή Πλωμαρίτη πραγματοποιήθηκε

σήμερα 14/9/2016 στην Κομοτηνή στην έδρα της Περιφέρειας, σύσκεψη για θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση πράξεων και τον προγραμματισμό ενεργειών για την αναβάθμιση των υποδομών υγείας,με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020,  αφού προηγήθηκε τεχνική συναντήσαμε τους διοικητές των Νοσοκομείων και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας κ. Χρήστος Γάκης, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Ζωή Κοσμίδου, οι διοικητές των Νοσοκομείων: Αλεξανδρούπολης κ. Δ. Αδαμίδης, Κομοτηνής κ. Γ. Φιλιππίδης, Ξάνθης κ. Α. Γερόπουλος, Καβάλας κ. Α. Καρασαββόγλου, Δράμας κ. Ν. Λιάτσης, Εκπρόσωπος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Α. Τσιαφούλης, ο Πρ. της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης κ. Β. Πιτσινίγκοςκαι ο Γενικός Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ.  Κ. Καλούδης.

Συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού και ιεράρχησης των ενεργειών ώστε να προχωρήσουν οι προμήθειες του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Νοσοκομείων και των κέντρων Υγείας της ΠΑΜΘ.
Αναλυτικά τα θέματα που εξετάστηκαν ήταν τα εξής:

Προγραμματισμός ενεργειών για υποβολή προτάσεων στα πλαίσια της υπ’αριθμ. 1351/ΑΜΘ 20 πρότασης, με τίτλο Ανάπτυξη/ Αναβάθμιση Υποδομών Υγείας, για ένταξη έργων υγείας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΑΜ-Θ 2014-2020.
Ολοκλήρωση Πράξεων ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΜΑ- ΘΡΑ 2007-2013 για την ΠΑΜ-Θ

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμεύσει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΑΜΘ 2014-2020,τα περισσότερα χρήματα από όλες τις Περιφέρειες της χώρας για την Υγεία και θα τα διαθέσουμε όλα προς το σκοπό αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Πλωμαρίτη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τις Τεχνικές Υπηρεσίες καθώς και τη Διαχειριστική Αρχή. Θα προχωρήσουμε στον τομέα της Υγείας με τα γρηγορότερα βήματα».

gnomionline.gr

 

Διαβάστηκε 829 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 11:21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter