Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα της ΘράκηςΞεκινά στην ΑΜΘ η υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ Δημοσίου και Κτηνιάτρων Εκτροφής
25
Αυγούστου

Ξεκινά στην ΑΜΘ η υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ Δημοσίου και Κτηνιάτρων Εκτροφής Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

Την έναρξη υπογραφής συμβάσεων μεταξύ του Δημοσίου και των Κτηνιάτρων Εκτροφής (Κ. Ε.) ανακοίνωσε η Περιφερειακή Κτηνιατρική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Για να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία, θα πρέπει οι κτηνοτρόφοι να δηλώσουν στις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες τον κτηνίατρο εκτροφής με τον οποίο έχουν επιλέξει να συνεργαστούν, ενώ οι κτηνίατροι εκτροφής που έχουν εγγραφεί στο σχετικό Μητρώο που έχει καταρτίσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (www.minagric.gr), θα πρέπει, αντίστοιχα, να δηλώσουν τους κτηνοτρόφους στους οποίους θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους για την εφαρμογή των προγραμμάτων.

Οι δύο πλευρές (κτηνοτρόφοι-κτηνίατροι) θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουν και να υποβάλουν στην οικεία κτηνιατρική υπηρεσία υπογεγραμμένη τη “δήλωση έναρξης συνεργασίας”.

Οι κτηνίατροι εκτροφής θα ασχοληθούν αρχικά με το πρόγραμμα ελέγχου και εκρίζωσης της βρουκέλλωσης των αιγοπροβάτων και αγελαίων βοοειδών. Για τις υπηρεσίες εφαρμογής του συγκεκριμένου προγράμματος θα πληρωθούν από το ελληνικό Δημόσιο, ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που θα παρέχουν στη συνεργαζόμενη κτηνοτροφική εκμετάλλευση θα πληρώνονται από τον ίδιο των κτηνοτρόφο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κτηνοτρόφοι και οι κτηνίατροι εκτροφής μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες.

e-vertigo.gr

 

Διαβάστηκε 544 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 08:54
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter