Τελευταία Νέα :
Kioutsouki

Τα Νέα της Θράκης

Ειδήσεις και νέα απο την Θράκη.Διαβάστε τα νέα της Θράκης.

22
Ιουλίου

Στους Αρχαίους κατοίκους, εκατομμύρια χρόνια πριν, έως τον 6ο Αιώνα μ.Χ. – Μια σημαντική έρευνα του Φιλόλογου Καθηγητού κ. Ιωάννη Ζαμπούκη για την Αρχαία Θράκη, που πρέπει να συνεχισθεί

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
15
Ιουνίου

Υπεγράφη και εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τη διαδικασία χρηματοδότησης των «Επενδύσεων σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής σύμφωνα με το άρθρο 50 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1308/2013 για την περίοδο 2020-2023».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
21
Μαΐου

Με ευρεία συμμετοχή των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη, η Συνέντευξη Τύπου και το Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα «Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα», το οποίο εντάσσεται στις δράσεις του Έργου “Support of Social Enterprises Development and Enhancement of Employment / SoSEDEE” του Διασυνοριακού Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Greece Bulgaria 2014-2020. Το Έργο αποτελεί συνεργασία του Δήμου Gotse Delchev στη Βουλγαρία, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει ως στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και διαμένουν στη διασυνοριακή περιοχή του Προγράμματος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
21
Μαΐου

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Μαϊου 2019 (09:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.) στις αθλητικές του εγκαταστάσεις διοργάνωσε τις «Ημέρες Άθλησης 2019 – 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα». Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού - Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #BEACTIVE.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
11
Μαΐου

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Μάϊου 2019, στο Αμφιθέατρο Γεώργιος Παπαδριέλλης του ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, ημερίδα με θέμα «Η Έρευνα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Oι Συνέργειες για την Καινοτομία και τη Γνώση, Εργαλεία  Κοινωνικής Ευημερίας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
20
Απριλίου

Με την τελετή λήξης στις έξι πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου υλοποιήθηκε η δράση (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα), ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ-Δομής Δια Βίου Μάθησης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
17
Απριλίου

Αγαπητοί συμπολίτες, , Σε μια χρονική στιγμή με συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όλες κρίσιμες τόσο για τον τόπο όσο και για τη χώρα, θέτουμε το συλλογικό συμφέρον και τους πολίτες πάνω απ’ όλα. Η αποστασιοποίηση από τη συμμετοχή στα δημόσια πράγματα δεν μπορεί να αποτελεί ποτέ λύση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
09
Απριλίου

«Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης χρειάζεται ξεκάθαρες προτάσεις για υποδομές, νέες επενδύσεις, νέες θέσεις απασχόλησης, δημιουργία συνεργατικών δικτύων”, ανέφερε ο επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας- Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, παρουσιάζοντας εχθές, στην Αλεξανδρούπολη, τις προγραμματικές θέσεις και υποψηφίους του συνδυασμού του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
26
Μαρτίου

Στις 26 Μαρτίου, την "Purple Day" - Παγκόσμια Ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Επιληψία, μέλη του Συλλόγου ΕΠΙΣΠΕΥΔΩ στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή διανέμουν φυλλάδια με χρήσιμες πληροφορίες για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που παθαίνει μια επιληπτική κρίση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
19
Μαρτίου

 Τις εργασίες του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών, που ολοκληρώθηκε σήμερα (17/03) στον ΙΜΝ Αγ Νικόλαο με απόλυτη επιτυχία, παρακολούθησε χθες (16/03) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σελίδα 1 από 137

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter