Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΓενικά ΝέαΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ: Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ: Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ: Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
14
Αυγούστου

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ: Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Γενικά Νέα

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου & Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α, Α.Δημοσχάκης προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν.Χαρδαλιά, σχετικά με τα πρόσφατα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στον Έβρο σε σχέση με τους όρους λειτουργίας της εστίασης στο πλαίσιο των μέτρων κατά της υγειονομικής κρίσης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μόνο με καθήμενους πελάτες υπήρξε σοφή & αποτελεσματική!
Ωστόσο επεσήμανε ότι μετά το κλείσιμο των ως άνω επιχειρήσεων τα μεσάνυχτα & εν μέσω θέρους, παρατηρούνται στον Έβρο φαινόμενα συναθροίσεων σε δημόσιους χώρους όπως στις πλατείες, στα πάρκα, στις παραλίες καθώς και στο λιμάνι της Αλεξ/πολης, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιτήρηση των όρων υγειονομικής προστασίας.
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η λειτουργία της εστίασης με πλήρες ωράριο και με καθήμενους μόνο πελάτες αποτελεί μονόδρομο και χρήσιμο μέτρο τήρησης των αποστάσεων και λοιπών όρων συγχρωτισμού.
Ακολουθεί η παρέμβαση του βουλευτή:
"Αγαπητέ Υφυπουργέ και Φίλε Νίκο,
Η πρόσφατη κυβερνητική απόφαση περί λειτουργίας της εστίασης μόνο με καθήμενους πελάτες, υπήρξε σοφή & ιδιαίτερα προστατευτική με θετικό πρόσημο...
Με την επιβολή παύσης λειτουργίας της εστίασης την 24.00 παρατηρήθηκαν στον Έβρο ομαδικές συναντήσεις και συγχρωτισμοί σε πάρκα, πλατείες παραλίες καθώς και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η επιτήρηση των όρων υγειονομικής προστασίας.
Η λειτουργία της εστίασης με πλήρες ωράριο και με καθήμενους μόνο πελάτες αποτελεί μονόδρομο & χρήσιμο μέτρο τήρησης αποστάσεων και λοιπών όρων συγχρωτισμού.
Γνωστοποιώ τα ανωτέρω για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες.
Με εκτίμηση και χαιρετίσματα από τον Έβρο!!"

Διαβάστηκε 388 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter