Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Νοεμβρίου

Η πιθανή ημερομηνία για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Γενικά Νέα

Λίγες ημέρες θα περιμένουν ακόμη οι αγρότες και παραγωγοί της χώρας για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα για την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης για το 2015

 

Συγκεκριμένα ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με πληροφορίες θα πληρώσει τις αγροτικές επιδοτήσεις την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, µε πιθανότερη ηµεροµηνία την Τρίτη 1η του µηνός, αναμένεται η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων αγροτών για την προκαταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης έτους 2015.

Ήδη η σχετική απόφαση, που δροµολογεί τις αντίστοιχες πληρωµές, έχει λάβει την υπογραφή των υπουργών και οδεύει προς δημοσίευση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συνεννόηση µε τις αρµόδιες κοινοτικές αρχές, έχει αποφασισθεί η πίστωση της προκαταβολής να γίνει σχεδόν ταυτόχρονα µε την ανάρτηση των δικαιωµάτων ενιαίας ενίσχυσης 2015 και να ακολουθήσει η διαδικασία παραλαβής των ενστάσεων τις επόµενες 30 µέρες. Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διαβεβαιώνουν ότι επ’ αυτού έχει εξασφαλισθεί η σύµφωνη γνώµη της Επιτροπής, αρκεί οι διασταυρωτικοί έλεγχοι που θα γίνουν στη συνέχεια να µην έρχονται σε αντίθεση µε τις αντίστοιχες επιλογές.

methorios.gr

Διαβάστηκε 876 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh